ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Rendelési információk:

A megrendelés feldolgozása munkanapokon 7.30-16.30 óra között történik ,ezen időn kívül is van lehetőség rendelés leadására, annak feldolgozása a következő munkanapon válik esedékessé.

Minden esetben e-mailben visszaigazoljuk, hogy a teljesítés mikorra várható. Általános teljesítési határidő a visszaigazolástól számított 2-8 munkanap.

Az árváltozás jogát az árfolyam változás miatt fenntartjuk.

A termékek képei a valóságtól eltérhetnek, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Ha esetleg már elküldte a megrendelést és le szeretné mondani vagy módosítani szeretné, akkor a regisztrációs adatainak megadásával küldjön egy megrendelés törlését vagy rendelés módosítást tartalmazó e-mailt az info@illusive.hu címre. Ezután töröljük vagy módosítjuk megrendelését. Ha már egyeztettük Önnel a szállítás idejét és telephelyünkről a futár elszállította csomagját, akkor már nem tudjuk megrendelését törölni vagy módosítani.

Távszerződés / Megrendelt termék házhozszállítás díjának fizetési módja

A szerződés tárgya az www.illusive.hu internetes áruházban található valamennyi árucikk. A megrendelés elküldésével és annak az webshop e-mail által történő visszaigazolásával a 45/2014 (II.26.) kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Dá-Fincsi Kft. 9141 Ikrény,Gyöngyvirág utca 5. mint szállító, valamint a Megrendelő, mint vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Megrendelő köteles utánvéttel a futárszolgálatnak vagy átutalással az úgynevezett proforma, díjbekérő számlánk alapján a számla összegét kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. A Dá-Fincsi Kft. vállalja a Vevő által a megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot a vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a szállító által a megadott címre kiszállított terméket átvenni, a szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat megfizetni A végösszeget készpénzben a kézbesítőnek kifizetni.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között, az Általunk szerződött futárszolgálattal.

A csomagot kérjük a futár előtt megvizsgálni és sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A vevőnek jogában áll a vásárlástól elállni. A lemondást írásban az info@illusive.hu e-mail címre eljuttatni.

Az esetleges jogviták elbírálására a felek a Győr-Moson-Sopron illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályzott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésről szóló 45/2014. ( II.26.) Korm. számú rendelet szabályai irányadóak.

A honlap használatának segítségével létrejövő szerződés írásban kötött szerződésnek minősül melynek nyelve a magyar.

Ha a megvásárolt termék vagy igénybe vett szolgáltatás minőségével nem elégedett és jogosnak vélt panaszát az üzletben vagy a szolgáltatónál elutasították, Vegye igénybe a békéltető testületek díjmentes eljárását!

Vásárló elállása

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében A fogyasztót elállási jog illeti meg. Elállási jog indoklás nélkül gyakorolható.

Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított 30 napon belül gyakorolhatja.

Ezt a szándékát cégünk felé írásban (e-mail:info@illusive.hu ) kell csak jeleznie.

Ezután a rendelt terméket haladéktalanul vagy az elállás közlésétől számított 30 napon belül juttassa vissza hozzánk.

Csak védő dobozban (esetleges szállítási sérülések elkerülésére) becsomagolt sérülésmentes csomagot áll módunkban átvenni. A vásárlási ár összegét, a kiállított számlánk és a kiadott termék(ek) ellenében 14 napon belül visszafizetjük. Utánvéttel visszaküldött terméket nem áll módunkba átvenni.

Elállási jogának gyakorlásakor ha visszaküldi a terméket, akkor a fogyasztót csak a feladás postaköltsége terheli.

A szolgáltató követelheti a fogyasztótól a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését.

 

GÖRGESS FEL